Rezervni deli

Rez deli-1-1

Da bo vaš kompresor deloval optimalno in v najboljši kondiciji, vgrajujemo le originalne nadomestne dele in olja, predpisane in potrjene s strani proizvajalca, kjer jih tudi nabavljamo.

Originalni nadomestni deli garantirajo enako kvaliteto delovanja, kapaciteto in izkoristek kompresorja, kot pri prvi vgradnji ob novem kompresorju. 

Alternativni neoriginalni deli se lahko pokažejo kot cenejši pri nakupu, vendar pa v večini primerov povzročijo slabši izkoristek kompresorja, višjo delovno temperaturo, slabo kakovost zraka in posledično kvare, zastoje v dobavi zraka in na koncu višjo ceno vzdrževanja.

Originalno olje, ki ga je testiral in priporoča proizvajalec, zagotavlja najboljšo kvaliteto delovanja, izkoristek in moč kompresorja v vseh pogojih in načinih delovanja. Uporaba originalnih olj je ključnega pomena, da boste zaščitili svojo investicijo v kompresor in ohranili učinkovito in dolgo življensko dobo kompresorja. Uporaba nadomestnih neoriginalnih olj največkrat povzroči neustrezno mazanje, neustrezno hlajenje, kvare, poškodbe, izgubo časa in denarja. 

Vgrajujemo originalne rezervne dele:

Fini, Dari, Sauer, Haug, Luftkonig, Coltri, Rotair, Pneumofore.