Kompresorji LANGUS - zastopstvo, prodaja in servis

Nahajate se v: od 1989 arrow Dodatna Oprema arrow Rezervni deli
Rezervni deli Natisni E-mail
 
Da bo vaš kompresor deloval optimalno in v najboljši kondiciji, vgrajujemo le originalne nadomestne dele in olja, predpisane in potrjene s strani proizvajalca, kjer jih tudi nabavljamo.
 
Originalni nadomestni deli garantirajo enako kvaliteto delovanja, kapaciteto in izkoristek kompresorja, kot pri prvi vgradnji ob novem kompresorju. 
Alternativni neoriginalni deli se lahko pokažejo kot cenejši pri nakupu, vendar pa v večini primerov povzročijo slabši izkoristek kompresorja, višjo delovno temperaturo, slabo kakovost zraka in posledično višjo ceno vzdrževanja.
 
Originalno olje, ki ga je testiral in priporoča proizvajalec, zagotavlja najboljšo kvaliteto delovanja, izkoristek in moč kompresorja v vseh pogojih in načinih delovanja. Uporaba originalnih olj je ključnega pomena, da boste zaščitili svojo investicijo v kompresor in ohranili učinkovito in dolgo življensko dobo kompresorja. Uporaba nadomestnih neoriginalnih olj največkrat povzroči izgubo časa, denarja in garancije.

 

rezervni_deli.jpg

 

 batni-profi.gif

   rezervni_deli02.jpg

 

 

 Vgrajujemo in tudi prodajamo originalne rezervne dele za kompresorje: LUFTKONIG, FINI, DARI, ALUP, SAUER & SOHN, ROTAIR, VOGELSANG.

 

 

 

.

SEBACOM d.o.o.
Brnčičeva 11
1231 LJUBLJANA
tel.: 01 517 43 70
Ta email naslov je zaščiten pred spam roboti, za ogled morate imeti omogočen Javascript